Bună! ^_^
Cum abia am deschis blogul ăsta am zis să vă las să mă cunoașteți mai bine, să cunoașteți genurile literare și cărțile pe care le citesc, toate prin prin următorul tag:

1. Ce carte recent citită nu ai terminat-o?

În prezent citesc primul volum al seriei cu același nume, Fallen, de Lauren Kate. Citesc varianta in engleză, asta după ce am văzut filmul, și pot spune cu mâna pe inimă că această carte s-a ridicat cu mult peste așteptările avute.

2. Ce carte este plăcerea ta vinovată?

“Plăcerea mea vinovată”, așa cum zice cerința, este cartea Iubire Periculoasă, de Georgiana Sandu. Privind-o in prezent ideea cărții mi se pare puțin clișeică, privind-o în trecut, când am citit-o prima oară a fost o carte minunată, interzisă pentru mine, să zic așa, ce mi-a creat vise și mi-a sporit plăcerea lecturii, în ciuda subiectului puțin deplasat pentru un copil de 13 ani pe vremea aia. (Fac parte din generația care a prins-o când se publica pe wattpad, nu se tipărise pe atunci.

3.Ce carte o iubești și o urăști în același timp?

Cu siguranță aici răspunsul vine în trei secunde, anume: Obisidian, volumui I din seria LUX de Jennfier L.Armentrout.  O iubesc pentru subiectul ei, pentru modul in care este scrisă, pentru personaje. Dar în același timp o și urăsc pentru persoanje, mai exact comportamentul personajului principal masculin, Daemon, ce e un adevărat fuckboy în primul volum, apoi se mai “domesticește” el.

4. Ce carte ai îneca în mare?

Aici voi da un răspuns simplu, nu foarte detaliat.
Girl Online.
M-am apucat de cartea asta de trei ori și n-am reușit s-o dau gata…

5.Ce carte ai citit de cele mai multe ori?

Nu pot alege dintre În umbra pașilor tăi de Vitali Cipileaga și ultimul volum din trilogia Dispozitive Infernale de Cassandra Clare, anume Prințesa Mecanică.
Efectiv am pierdut șirul lecturărilor acestor două cărți…

6.Ce carte ai urî să o primești cadou?

Nu cred că aș urî neapărat o anumită carte, poate una pe care o am deja, poate o carte care nu este genul meu? Nu pot da un răspuns exact…

7. Fără de care carte nu ai putea trăi?

Una singură? Doar una?
Ok…ok…voi încerca să aleg.
Poate…Mda, voi alege trilogia Artificii Întunecate de Cassandra Clare.
Don’t judge me, I’m a fantasy lover.

8. Ce carte te-a înfuriat cel mai rău?

Ultimul volum din trilogia All Souls de Deborah Harkness, cu siguranță. Efectiv mă săturasem de toate personajele negative ce încercau să le facă rău protagoniștilor,  -urmează spoiler- , iar in momentul in care Diana a fost dusă în închisoarea aia din Lyon și torturată efectiv am explodat.

9. Ce carte te-a făcut să plângi?

Ugh…Ultimul volum din TMI, Orașul Focului Ceresc

Cam atât a fost cu acest tag. Sper că v-ați format o părere despre mine, persoana mea și genurile citite de mine. Până data viitoare când ne citim să aveți parte de lecturi minunate.

P.S. Tag-ul a fost preluat de pe booklovingnut.com ! 🙂

Advertisements