Salutare, dragilor! Aseară, aproape atât de târziu în noapte, m-a izbit spiritul Crăciunul și mai mult (Citind Harry Potter și ascultând mix-uri de crăciun pe youtube), așa că în dimineața/ziua asta vreau să vă recomand 3 filme de Crăciun care mi-au plăcut/m-au emoționat.
Enjoy! 🙂

1. A princess for Christmas

movieposter

Acest film a apărut în anul 2011, iar mai mult de jumătate din film a fost filmat chiar în România, în castelul Peleș mai exact. Acesta prezintă povestea unei mătuși care-și are în custodie nepoții, este invitată de bunicul acestora să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu el și fiul său la castel deoarece era un…duce. Nu pot spune că m-a emoționat, dar mi-a plăcut foarte mult.
Este o poveste de iubire aparent imposibil de realizat între un prinț și cineva de rând, în perioada crăciunul. Are suferință, are comedie, are romantism, are spiritul crăciunul, are toate ingredientele!

2. A Christmas Carol 

christmascarol01_1024x768

Mulți dintre noi am auzit de Dikens, dar câți dintre noi știu că el a scris o ficțiune foarte frumoasă și emoționantă de Crăciun sau câți dintre noi știu că există o ecranizare, de fapt mai multe, a acestei povești?
A Christmas Carol este filmul ce m-a făcut pe mine să-mi amintesc ce este Crăciunul, ce este bunătatea din perioada Crăciunul și cât de bine se poate simți ea.
Ne prezintă povestea unui bătrânel “acrit” de vreme care este vizitat de trei spirite: al Crăciunului trecut, prezent și viitor. L-am văzut de câteva ori și încă are același impact asupra mea: de nici nu-l pot descrie în cuvinte la cât de sensibil mă simt după.

3. Northpole Open For Christmas 

Acest film prezintă povestea unei femei, Mckenzie, care după moartea mătușii sale decide să readucă hotelul deținut de ea la faima pe care o avea odată, apoi să-l vândă fix înainte de Crăciun.
Primește ajutor neașteptat de la Clementine, unul din elfii Moșului, astfel redescoperind adevărata semnificație a Crăciunului.
Este un film drăguț, despre cineva care se pierde și se regăsește, vede doar bani în cuvântul “Crăciun” până la un moment dat.

Sper să le vizionați și voi, iar în cazul în care le-ați văzut deja nu ezitați să-mi spune-ți și mie părerea voastră pentru că doar amintindu-mi de ele mă face curioasă opinia celorlalți!
Enjoy ❤

Advertisements