Salutare, Dragilor!
Eu cu Anastasia ne-am gândit la această colaborare în urmă cu aproximativ o lună. În ce constă ea? În redactarea de scrisori pentru Moșul/pentru noi cu ce am dori să se întâmple în viitor.
Enjoy!

 

Dragă Moșule,

Tipa asta de nici 15 ani care-ți scrie acum are un mesaj foarte important pentru tine! Dacă exiști, dacă ești bun și darnic, te rog, fă cumva să se împlinească următoarele dorințe, deloc materiale.
Ajut-o pe Amalia din viitor să fie mai bună cu ea, mai îngăduitoare, să ajungă studentă acolo unde-și dorește și să-și publice volumul de poezii! Atât am de zis pentru tine, Moșule, livrare de cadouri plăcută.
Dragă Amalia, tu, cea care vei citi asta peste ani și ani, în cazul în care îți vei aminti de această scrisoare, sper că ești bine. Sper că vei ajuta lumea, așa cum dorești tu să o faci, în felul tău, prin scrieri și prin profesie. Te rog, pe viitor fii mai îngăduitoare cu tine și nu mai plânge când ceva nu iese, lucrez în prezent și la partea asta, ok?
Vizitează, draga mea, vizitează cât poți și cât ți se oferă ocazia, căci ai lângă tine oameni care te iubesc și care te vor ajuta. Visează și nu te opri, realizează imposibilul, continuă cu booktube-ul, leagă prietenii și relații,dar cel mai important…greșește și cazi! Trebuie să cazi doar pentru a învăța că doare și ca trebuie să te ridici, deoarece doar tu te vei ajuta în lumea asta. Ia privirile și criticile invidioșilor drept unele constructive, deoarece pe ei îi deranjează doar că nu sunt la fel de sus și la fel de buni așa cum ai ajuns tu.
Ziceam de persoane care te iubesc…păstrează-le și ai grijă de ele. Nu voi da nume, dar știu că știi la cine mă refer. Profa, proful, X, Y și alții, toți aceștia văd în tine potențial, văd în tine o fată diferită și văd în tine succes. Nu-i dezamăgii!
Am lăsat sentimentele ultimele, deoarece sunt cele mai importante. Nu le rănii nici tu, nici alții, ascultă-le, dar gândește, Amalia. Nu repeta greșeala de astă toamnă, dar nu face nici altele prea grave. Pe cine ai acum alături te iubește și se gândește la un viitor, e el doar puțin mai dificil.
Sper ca peste ani, când vei citii asta, să fii împlinită din toate punctele de vedere și să fii fericită. Să fii exact cum aș vrea eu acum să fii, căci îți promit că fac tot posibilul să se întâmple asta!

Cu Drag, Amalia din adolescență! 🙂

Advertisements