Salutare, dragilor!
Știu că nu ne-am mai citit de multă vreme, așa că doresc să mă revanșez față de voi prin acest topic legat de filmele și serialele pe care le-am văzut de-a lungul anilor și care mi-au plăcut într-un mod extraordinar de diferit.
Ca să nu mai pălăvrăgesc atât de mult, vă zic și că scriu articolul de la liceu, așa timp am eu de postat… :))
Să trecem la subiect, dragilor! 😀

1.GEOSTORM  

movieposter

Filmul a apăru în vara lui 2017, dacă îmi aduc bine aminte, și am tot amânat să îl vizionez deoarece nu credeam că mă va atrage, meh, acțiune, violență uneori, dezastre naturale, total pe lângă genul meu de filme, DAR, pentru că există mereu un “dar”, l-am vizionat alături de prietenul meu de revelion și, doamne, efectiv nu-mi puteam dezlipi ochii de pe monitor, frate…

Filmul își are acțiunea în întreaga lume practic, deoarece este vizată întreaga planetă, au loc dezastre naturale peste tot, de exemplu în Japonia efectiv a țâșnit lava din asfaltul șoselelor. Cele mai mari puteri ale lumii se aliază pentru a crea niște sateliți care controlează climatele de pe pământ, dar ceva nu a mers bine și sistemul proiectat să salveze pământul de fapt îl distruge. Cel care a proiectat totul merge pe baza spațială din spațiu, logic Amalia, și este efectiv contra timp, pentru că, într-un fel, pământul “sare în aer”. Este, de asemenea, și o poveste foarte emoționantă deoarece nenea respectiv are o fiică, iar el nu voia să mai aibă legătură cu Geostorm, sistemul acela, dar este presat de circumstanțe și își riscă viața pentru propria fiică, promițându-i că se va întoarce în siguranță.
Este un film chiar foarte bun, spune subtil ce dezastre naturale se pot întâmpla și în realitate, deoarece știți și voi că în curând pământul ăsta se va duce naibii din cauza poluării, iar, pe lângă faza cu lava, toate cele din film se pot întâmpla și în viața reală! 🙂

2. THE CHOICE

9170yv46csl-_ri_ Este un film romance, ecranizat după cartea lui Nicholas Sparks cu același nume, pe care l-am revăzut de mai mult de 3 ori și încă îl ador.
Deși sunt mare fană a filmelor romance, acesta are ceva aparte, așa cum are și The Mortal Instruments, filmul, pe care l-am văzut de mai mult de 6 ori, dar asta-i alt detaliu.
Filmul îi are în prim plan pe Travis și Gabby, doi adulți care se cunosc inițial unul în curtea celuilalt, deoarece ei devin la un moment dat vecini. Știu că nu pot explica foarte bine plotul filmului, dar găsiți AICI trailerul.
Este un film despre familie, iubire, certuri și consecințele lor, destin și cum într-o fracțiune de secundă totul se poate duce naibii în cel mai urât mod posibil.
Pe cât cei doi ajung să se cunoască din ce în ce mai bine, pe atât legătura dintre ei este mai strânsă și sunt atrași mult mai mult unul de altul, iar ei trebuie să își dea seama cum să păstreze frumuseșea poveștii dintre cei doi, așa, stângaci, cum pot ei! 🙂

3. SERIA RUBINROT/SAPHIRBLAU/SMARAGDGRUN 

9e80e367d126e0d8f78bec349a8a8b18

Vă spun sincer că n-am putut alege un singur film și și așa mi-a fost super greu să mă limitez la un “top 3″…
Seria aceasta de filme a fost ecranizată după seria Culorile Dragostei de Kerstin Gier.

Este un filme despre iubire, paranormal, călătorii în timp, destin si familie, suferință și înșelare, are un pic din toate ca să zic așa.
Îi are în prim plan pe Gideon și Gwendolin, doi călători în timp ce ajung să fie și împreună, au o relație super goals (și vă zic că Gideon ăsta e super super șarmant, doamneee ❤ ) . Cei doi sunt sub dominația unui anume consiliu, care vrea să readucă la viață un anume duce psihopat, ceva gen, iar pentru a face asta ei au nevoie de sangele celor 12 pietre pretioase (care sunt oameni, btw). Aceste 12 pietre sunt, de fapt, călători in timp (trecut&viitor) care au trait si traiesc de-a lungul istoriei. Aceștia călătoresc prin intermediul unui cronograf care colectează sângele de la fiecare călător (așa vor să reînvie diavolul =]]) și mai au nevoie doar de 2 monstre de sânge.
Gwen și Gideon găsesc o profeție în timpul unei călătorii, o profeție care spune că pentru a renaște X, Rubinul trebuie să moară. Cei doi încearcă din răsputeri să împiedice asta, dar nu vă spun de acum cine e Rubinul pentru că stric tot farmecul.
Dintre toate filmele existente pe care le-am văzut vreodată,  ăsta merită cel mai muuuult.
P.S. Căutați trailerele pe youtube sau niște reviews dacă nu sunteți șiguri! 🙂

4. Beauty and The Beast 

39621177-288-k981342

Este un serial pe care google îl cataloghează drept romance, dar eu i-aș mai adăuga și polițist, deoarece protagonista principală este ofițer de poliție, detectiv, dacă nu mă înșel, și mare parte din acțiune este  învăluită în mister sau cel puțin se leagă de ceva ilegal.

Am văzut serialul acum doi ani, dacă nu mă înșel, acum sincer nu-mi aduc aminte chiar tot din el, însă, damn it, a rămas printre topul preferatelor mele. Nu știu câți dintre voi ați auzit de el sau câți l-ați și văzut însă.

Povestea îi are în prim plan pe Catherine (detectiva) și Vincent, fost soldat care a ajuns să se ascundă de organizația guvernamentală secretă care l-a transformat într-o mașinărie de ucis. (De aici și numele serialului)

Dacă nu mă înșeală memoria și nu confund cu Lucifer, detectiva ajunge să îl cunoască pe Vincent deoarece aceasta ancheta un caz anume, iar Vincent, mă rog, bestia aia, îi amintește de momentul în care se intorcea târziu de la o prietenă, în mașina mamei ei, unde a avut loc un accident și aceasta a murit.
Ca să vă faceți o idee anume, las aici un clip cu cei doi! 🙂

 

Sper că v-a plăcut acest post off-topic, dragilor! Până data viitoare, sper să aveți mai mult spor decât mine la citit! 😀

Advertisements